La oss vise dere fem måter å style joggebukser fra Russemerch, enten du har Joggebukse Jente eller Joggebukse Unisex. La oss komme i gang!

 
sporty chick

Sporty chic

Kombiner hoodzip med en trendy sports-BH eller en crop top for et sporty, men likevel stilig utseende. Du kan også legge til et par kule sneakers og en stilig shorts for å fullføre looken. Dette antrekket er perfekt for en aktiv dag ute eller en lat søndag hjemme.

 

Layer it up

For et mer sofistikert utseende, kombiner joggebuksen med en oversized skjorte eller bluse og en lang kåpe eller blazer. Dette vil skape en stilig kontrast mellom det avslappede og det elegante. Tilføy et par ankelstøvletter og store øredobber for å fullføre dette classy antrekket.

 

Comfy casual

Hvis du vil holde det enkelt og avslappet, kan du kombinere joggebuksen med en oversized t-skjorte eller genser. Tilføy et par sokker og sneakers for et komfortabelt, men likevel trendy antrekk. Legg til et par solbriller og en veske for å tilføre litt ekstra stil.

 

Street style

For en kul street style look, kombiner joggebuksen med en cropped hettegenser og et par chunky sneakers. Du kan også legge til et skjerf, en caps eller en beanie for å gi antrekket ditt en urban edge. Dette er det perfekte antrekket for en dag med venner i byen eller en shoppingtur.

 

Feminin touch

For å tilføre et feminint preg til joggebuksen, kombiner den med en delikat bluse eller en off-shoulder topp. Du kan også legge til et par hæler og et belte for å definere midjen. Fullfør looken med noen delikate smykker og en clutch for en elegant og sofistikert stil.

 

Så der har dere det, kjære lesere! Fem måter å style joggebukser fra Russemerch på, slik at du kan se fantastisk ut uansett anledning.